CSOMIÉP

Saját fürdőszoba márkával erősít a Csomiép Kft.

AquaPanna néven saját márkával erősíti jelenlétét a fürdőszobapiacon a Csomiép Kft. A szaniter nagy- és kiskereskedelemben is egyre szélesebb körű szolgáltatásokat biztosító cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnereit egy családi vállalkozás közvetlenségével, és egy nagy cég profizmusával szolgálja ki. A betonelemek gyártásával indult, 100 %-ban magyar tulajdonú cég a legrangosabb hazai szakmai elismerések többszörös birtokosa, és a folyamatos fejlődés biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektetnek különböző karitatív tevékenységekre is.

Folyamatosan szélesíti fürdőszoba-megoldásainak kínálatát az idén 30. születésnapját ünneplő Csomiép Kft. A három évtizede betonelemek gyártásával piacra lépő cég számos, mérföldkőnek számító profilbővítés után jutott el oda, hogy az első magyarországi Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás (2019. január 17-19., Budapest, BOK Csarnok) partnereként különdíjat ajánlott fel az Év fürdőszobája pályázaton induló lakberendezők számára.

Ez is jól mutatja, hogy a hódmezővásárhelyi vállalat jó döntést hozott, amikor 1997-ben, mint a Ravak első hazai importőre a fürdőszoba szegmenssel bővítette tevékenységét. Később egyre több szaniter világmárka nagykereskedelmi partereként fokozták jelenlétüket a piacon, köszönhetően a cég magas szintű logisztikai szervezettségének, az általa nyújtott szolgáltatások minőségének.

„Tapasztalataink szerint partnereink előnynek tartják, ha kisebb, emberi léptékű beszállítókkal kötnek együttműködést, ennek megfelelően mi egy családi vállalkozásra jellemző közvetlenséggel és gondossággal, de a nagy cégek profizmusával szolgáljuk ki őket. Ez jelentős részben a három pillére épített logisztikai rendszerünknek is köszönhető: rendelkezünk saját autóparkkal, valamint saját futárszolgálattal is tudjuk kamatoztatni a gyorsaságunkat és pontosságunkat, de a lehető leggördülékenyebb kiszolgálás érdekében bérfuvarozókkal is kapcsolatban állunk” – mondta el a Homeinfónak Biró Zoltán. A Csomiép Kft. nagykereskedelmi vezetője hozzátette, versenyképességük folyamatos erősödését jól mutatja, hogy egyre több nagy volumenű ingatlanberuházás (multinacionális vállalatok munkásszállói, szállodák) szaniter-beszállítóiként vannak jelen, és országosan mintegy 370 partnerrel (konyhai bemutatótermek, fürdőszobaszalonoknak, gépészeti szakboltok, lakberendezők, belsőépítészekkel) állnak kapcsolatban.

A cég kiskereskedelmi fürdőszobarészlegének kínálata is folyamatosan bővül, ami nyomon követhető a felhasználóbarát webáruházuk kínálatában, ahol már a Csomiép Kft. saját márkájaként kínált AquaPanna termékek is elérhetők, legyen szó komplett fürdőszobai bútorokról, vagy kiegészítőkről.

Érdeklődöm a Csomiép Kft. NAGYAKERESKEDELMI és KISKERESKEDELMI szolgáltatásai iránt.

Forrás: www.homeinfo.hu