CSOMIÉP

A kedvezményezett neve: CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft

A fejlesztés tárgya, célja: Infrastruktúrafejlesztés és technológiai modernizáció a CSOMIÉP Kft. hódmezővásárhelyi telephelyén

A szerződött támogatás összege: 419.300.000 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. november 10.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt fő célja telephelyünk további infrastrukturális fejlesztése, modernizációja egy olyan gyártó csarnokkal és az ahhoz kapcsolódó technológiai fejlesztésekkel, melyek vállalkozásunk jövedelmezőségét és stabilitását a jövőben is biztosítani fogják.

A projekt fő elemei:

  1. Építési beruházás: Fejlesztendő tevékenységünk az építési betontermékek gyártása. Telephelyünkön a kapacitásaink végesek, ezért a kibővült megrendelői igények kiszolgálása érdekében a gyártó kapacitást, alapterületet bővítenünk kell, illetve a legújabb technológiák alkalmazására szükséges egy új épület kivitelezése.
  2. Technológiai fejlesztés: A technológiai fejlesztés keretében új eszközök beszerzését tervezzük, melyek mindegyike az új gyártócsarnok technológiáját fogják képezni, elősegíteni.
  3. Tanácsadás: EMAS rendszer fejlesztése az IFKA honlapon akkreditált szolgáltató részéről. A tanácsadás szükségessége, hogy ISO9001 és ISO14001 rendszereinket továbbfejlesszük.
  4. Képzés: A projekt keretében 6 fő vezető munkatárs képzését tervezzük, soft skill képzés keretén belül, a Gyémánt Kft. segítségével.