CSOMIÉP

Újabb elismerés

Az Érték és Minőség Nagydíj 2021 pályázaton Társaságunk „A nagyvasúti előre gyártott makro szintetikus szállal erősített nagypaneles síncsatornás útátjáró rendszer” pályázatával elnyerte a megtisztelő elismerést.

OLVASD TOVÁBB »

Szponzori támogatás

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső sportuszodában 2021. március 19.-én bensőséges keretek között került átadásra a CSOMIÉP Kft. szponzori támogatása a HÓD ÚSZÓ SE sportolóinak. A sportruhákat Mészáros Antal ügyvezető igazgató adta át.

OLVASD TOVÁBB »

Magyar Minőség Háza 2020

A „Magyar Minőség Háza 2020. Díj” pályázaton a CSOMIÉP Kft. a „Nagyvasúti és városi előre gyártott nagypaneles síncsatornás vasúti útátjáró rendszer” tárgyú pályázatával elnyerte a megtisztelő elismerést.

OLVASD TOVÁBB »

Templom felújítása és támfalak

A Kenderesi templom felújításával egy időben a templom környezete is rendezésre kerül. A területrendezés során a templomdomb stabilizálásánál a CSOMIÉP által gyártott „T” támfalak lettek beépítve.

OLVASD TOVÁBB »

Partner tájékoztató

A CSOMIÉP Kft. számára kiemelt fontosságú partnerei és munkatársaink egészségének megőrzése. A COVID-19 vírus komolyságára és az ezzel összefüggésben lévő intézkedéseinkre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket az alábbiakról

OLVASD TOVÁBB »

Pollack EXPO 2020

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar, „Pollack Expo 2020” szakmai kiállítása és konferenciája 2020. február 27-28-án került megrendezésre a PÉCSI EXPO CENTER‐ben.

OLVASD TOVÁBB »

Közúti kerethidak

Társaságunk nagy méretválasztékban gyárt keretelemeket közúti kerethidak építéséhez. A keretelemek 1,0/1,0 m belső keresztmetszettől 4,0/4,0 m belső keresztmetszetig 50 cm-es méretlépcsőben készülhetnek. A tökéletes vízzárást gumigyűrűs csatlakozás biztosítja.

OLVASD TOVÁBB »

Támfalak alkalmazása mezőgazdasági tárolóknál

A CSOMIÉP Kft. évtizedek óta gyárt támfalakat ipari és mezőgazdasági tárolók építéséhez. A támfalak lehetnek „T”, „L”, „LT” kialakításúak. Mezőgazdaság területén elsősorban siló, takarmány és egyéb alapanyag tárolók építhetők támfalak alkalmazásával. Speciális alkalmazási terület a szálas trágya tárolók építése, szarvasmarha tartó telepeken.

OLVASD TOVÁBB »

Támfalak

A CSOMIÉP Kft. évtizedek óta gyárt támfalakat ipari és mezőgazdasági tárolók építéséhez. A támfalak lehetnek „T”, „L”, „LT” kialakításúak.

OLVASD TOVÁBB »

30 ÉVES A CSOMIÉP

A most 30 éve, 1989. decemberében alapított CSOMIÉP Kft. 1990. januárjában kezdte meg működését. A szokásos év végi munkásgyűlésen erről Mészáros Antal ügyvezető igazgató úr ünnepélyes keretek között emlékezett meg.

OLVASD TOVÁBB »

Megnyílt a bemutatótermünk

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center

OLVASD TOVÁBB »