CSOMIÉP

Hírek

Érték és Minőség Nagydíj 2023

Az idén hatodik alkalommal kiírt Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton a szigorú, öt fordulós értékelés eredményeként a CSOMIÉP Kft. „Konzolos közlekedési elem rendszer” című pályázatával elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát és az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Cím viselését is.

OLVASD TOVÁBB »

Pollack EXPO 2023

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a „Pollack Expo 2023” szakmai kiállítását és konferenciáját 2023. április 13-14-én rendezte meg a pécsi Expo Centerben. Magyarország egyik legnagyobb szakmai konferenciáján és kiállításán az épületgépészet, gépészet, építészet, építőipar, villamosság, elektronika és műszaki informatika, valamint környezetvédelem területének szakmai kiállítói, előadói és látogatói vettek részt.

OLVASD TOVÁBB »

TOP100 elismerés

A CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA A MEGYEI TOP 100 KÖZÉPVÁLLATI KATEGÓRIÁBAN a csatornázásban, a vízrendezésben, az öntözésben, az út-vasútépítésben, a mezőgazdaságban és környezetvédelemben alkalmazott előre gyártott vasbeton elemek innovatív fejlesztéséért és gyártásáért Társaságunknak ELISMERŐ OKLEVELET adományozott.

OLVASD TOVÁBB »

Érték és Minőség Nagydíj 2022

Idén ötödik alkalommal kiírt Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton a szigorú öt fordulós értékelés eredményeként a CSOMIÉP Kft. WUM típusú átemelő aknarendszere elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, ezzel elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát és ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Cím viselését.

OLVASD TOVÁBB »

Millenniumi Díj 2022

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a CSOMIÉP Kft.-nek adományozta 2022. évben a Millenniumi Díj-at. A Szabadalmi Főosztályhoz tett felterjesztés indoklásában az szerepel, hogy „a CSOMIÉP Kft. az elmúlt közel 30 évben a szellemi alkotásaik iparjogvédelme tekintetében rendkívül tudatosan járt el.

OLVASD TOVÁBB »

Vállalkozói Fórum

Vállalkozói fórumot tartott a Csomiép Kft.-nél 2022. március 18., péntek este Hódmezővásárhelyen Dr Lázár János, országgyűlési képviselő és Professzor Dr Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

A háború hatásai, az ország gazdasági helyzete, a vállalkozók előtt álló fejlesztési és még kiaknázatlan piaci lehetőségek mellett Vásárhely fejlődéséről is szó esett a közvetlen, jó hangulatú beszélgetésen.

OLVASD TOVÁBB »

Pollack EXPO 2022

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a „Pollack Expo 2022” szakmai kiállítását és konferenciáját egy év kihagyás után 2022. február 24-25-én rendezte meg a pécsi Expo Centerben.

OLVASD TOVÁBB »

Újabb elismerés

Az Érték és Minőség Nagydíj 2021 pályázaton Társaságunk „A nagyvasúti előre gyártott makro szintetikus szállal erősített nagypaneles síncsatornás útátjáró rendszer” pályázatával elnyerte a megtisztelő elismerést.

OLVASD TOVÁBB »

Szponzori támogatás

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső sportuszodában 2021. március 19.-én bensőséges keretek között került átadásra a CSOMIÉP Kft. szponzori támogatása a HÓD ÚSZÓ SE sportolóinak. A sportruhákat Mészáros Antal ügyvezető igazgató adta át.

OLVASD TOVÁBB »

Magyar Minőség Háza 2020

A „Magyar Minőség Háza 2020. Díj” pályázaton a CSOMIÉP Kft. a „Nagyvasúti és városi előre gyártott nagypaneles síncsatornás vasúti útátjáró rendszer” tárgyú pályázatával elnyerte a megtisztelő elismerést.

OLVASD TOVÁBB »

Templom felújítása és támfalak

A Kenderesi templom felújításával egy időben a templom környezete is rendezésre kerül. A területrendezés során a templomdomb stabilizálásánál a CSOMIÉP által gyártott „T” támfalak lettek beépítve.

OLVASD TOVÁBB »

Partner tájékoztató

A CSOMIÉP Kft. számára kiemelt fontosságú partnerei és munkatársaink egészségének megőrzése. A COVID-19 vírus komolyságára és az ezzel összefüggésben lévő intézkedéseinkre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket az alábbiakról

OLVASD TOVÁBB »

Pollack EXPO 2020

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar, „Pollack Expo 2020” szakmai kiállítása és konferenciája 2020. február 27-28-án került megrendezésre a PÉCSI EXPO CENTER‐ben.

OLVASD TOVÁBB »

Közúti kerethidak

Társaságunk nagy méretválasztékban gyárt keretelemeket közúti kerethidak építéséhez. A keretelemek 1,0/1,0 m belső keresztmetszettől 4,0/4,0 m belső keresztmetszetig 50 cm-es méretlépcsőben készülhetnek. A tökéletes vízzárást gumigyűrűs csatlakozás biztosítja.

OLVASD TOVÁBB »

Támfalak alkalmazása mezőgazdasági tárolóknál

A CSOMIÉP Kft. évtizedek óta gyárt támfalakat ipari és mezőgazdasági tárolók építéséhez. A támfalak lehetnek „T”, „L”, „LT” kialakításúak. Mezőgazdaság területén elsősorban siló, takarmány és egyéb alapanyag tárolók építhetők támfalak alkalmazásával. Speciális alkalmazási terület a szálas trágya tárolók építése, szarvasmarha tartó telepeken.

OLVASD TOVÁBB »

Támfalak

A CSOMIÉP Kft. évtizedek óta gyárt támfalakat ipari és mezőgazdasági tárolók építéséhez. A támfalak lehetnek „T”, „L”, „LT” kialakításúak.

OLVASD TOVÁBB »

30 ÉVES A CSOMIÉP

A most 30 éve, 1989. decemberében alapított CSOMIÉP Kft. 1990. januárjában kezdte meg működését. A szokásos év végi munkásgyűlésen erről Mészáros Antal ügyvezető igazgató úr ünnepélyes keretek között emlékezett meg.

OLVASD TOVÁBB »

Megnyílt a bemutatótermünk

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center

OLVASD TOVÁBB »