CSOMIÉP

Az idén hatodik alkalommal kiírt Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton a szigorú, öt fordulós értékelés eredményeként a CSOMIÉP Kft. „Konzolos közlekedési elem rendszer” című pályázatával elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát és az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Cím viselését is.

Az ÉMiN Díjat Farkas Sándor úr az Agrárminisztérium miniszter-helyettese adta át Mászáros Antal ügyvezető igazgató úrnak

A Kiírói Tanács a védjegyhasználaton felül  a CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. több éves kiváló munkája és sikeres pályázatai elismeréséül odaítélte a Kiírói Tanács Vállalkozási Nívódíját is.

A Nívódíjat Dr. Latorcai János az Országgyűlés alelnöke adta át Hürkecz László vállalkozási igazgató úrnak

A rendkívül megtisztelő elismeréseket Mészáros Antal ügyvezető igazgató vette át szeptember 7-én az Országház Főrendiházi Üléstermében.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt. A védjegy olyan kiemelkedő eredményekre és teljesítményekre fókuszál, ahol különös figyelmet szentelnek a természeti környezet védelmére, és korszerű, modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra is. A pályázati rendszer célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalára, és elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását.